AnasayfaKurumsalÜrünlerBelgelerİletişim


Hakkımızda

Bilindiği üzere metaller zamanla pas ve korozyona uğrayarak üzerinde yağ, kir, pas ve korozyon katmanları oluşabilmektedir. Bu katmanların temizliği kumlama adı verilen çok pratik ve hızlı bir yöntemle sağlanabilmektedir. Ayrıca imalâttan yeni çıkan ürünlerin uzun ömürlü olabilmesi için boyama öncesi kumlama yapılması son derece etkili olmaktadır. Kumlama işlemi sadece metallerle sınırlı kalmayıp ahşap, cam gibi malzemelere de uygulanabilmektedir.

Euroblast Makine olarak bizler de bu sektördeki faaliyetlerimize Tuzla tersaneler bölgesinde devam etmekteyiz. Makine imalâtlarımız ile siz değerli üreticilerimizin her türlü kumlama makinesi ihtiyaçlarına çözüm sunmaktayız. Sadece ülkemiz ile kalmayıp dünyanın 40'ı aşkın ülkesine ihraç ettiğimiz makinelerimiz, hem bizler için hem de ülkemiz için yerli üretimin gurur kaynağı olmuştur.

İmalâtın yanı sıra aynı zamanda makineler için gerekli olan sarf malzeme tedarik desteğimiz de bulunmaktadır. Satışlarımızı toptan ve perakende olarak gerçekleştirmekteyiz. Firmamızın tescilli ürünlerinin yanı sıra kumlama ekipmanları konusunda dünyaca ünlü Alman üretici Contracor ve Amerikan üretici Clemco'nun Türkiye distribütörlüğünü yürütmekteyiz.

Kumlama işleminde kullanılacak makine ve ekipmanlar, ürünlerinizin çeşidine göre farklılık göstermektedir. Eğitim ve danışmanlık faaliyetlerimiz ile en uygun ürün ve ekipmanları sizlere önererek çözüm ortağınız olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Vizyonumuz; güler yüzlü kadromuz ile kaliteli hizmet sunmanın yanı sıra, zamanında ve hızlı teslimat gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaktır.

Misyonumuz; faaliyet gerçekleştirdiğimiz alanda lider firma olarak, yurtiçi ve yurtdışı uzun vadeli ve sürekli yatırımlar gerçekleştirmek ve istihdama katkı sağlamaktır.



GRUP ŞİRKETLERİMİZ
Kraft Teknik Ölçüm Cihazları İmlt. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Euroblast Makine San. Tic. A.Ş.
Kern Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.



E-Posta Abonemiz Olun     
Kampanyalarımızdan Habersiz Kalmayın...